Super Nintendo World is bijna klaar. De onlangs vrijgegeven afbeelding toont de volledige lay-out van een nieuwe toevoeging aan Universal Japan. Themaparken over de hele wereld openen hun deuren weer na sluiting aan het begin van het jaar. Sociale distantie is een belangrijk onderdeel van het heropeningsproces, samen met andere richtlijnen voor de veiligheid van de bezoekers. Als je kijkt naar het nieuwe imago van Super Nintendo World, moet sociale afstand geen probleem zijn vanwege de omvang van de operatie.

Het lijkt erop dat Universal Japan het ondenkbare heeft gedaan en een van de meest iconische gameseries in de Super Nintendo-wereld heeft gecreëerd. De zojuist vrijgegeven foto toont een luchtfoto van het park, die ofwel compleet lijkt te zijn ofwel zeer dicht bij voltooiing. Zelfs in vogelvlucht is alles zichtbaar en duidelijk, van Peach Castle tot Bowser Castle en alles daartussenin. Deelnemen aan Universal Japan zal een werkelijk opwindende ervaring zijn. Net als in Japan mogen bezoekers echter nog niet schreeuwen of schreeuwen tijdens een van de reizen.

KRACHTIG: Jay en Silent Bob: Volgende week wordt Nintendo vervangen door het videospel Mall Brawl.

Toen het park voor het eerst werd aangekondigd, bracht Universal Japan de officiële promotievideo voor Super Nintendo World uit. De focus lag echter niet op het park zelf, maar vooral op de acteurs die speelden in de Nintendo-computerwereld waar Mario liep. Hoewel de video zeker fascinerend is, is er geen echt uitzicht op het park, zoals op de reeds genoemde luchtfoto te zien is. De promotievideo geeft ook een idee van hoe de uiteindelijke projecten tot stand komen.

Voor de overige details van het park zal een polsbandsysteem worden geïnstalleerd in Super Nintendo World, dat bezoekers uitnodigt tot interactie met de wereld om hen heen, terwijl ritten en attracties in het hele park zullen worden aangeboden. In dit stadium is het nog niet duidelijk welke andere verrassingen de bezoekers te wachten staan, maar het lijkt erop dat de droom van een Nintendo-fan al werkelijkheid is geworden. Het is nog niet bekend wanneer het park zijn deuren opent voor het publiek, maar er is op dit moment geen sprake van een zomerdebuut.

Universal Japan heeft al aangekondigd dat Super Nintendo World in 2020 wordt geopend. Vanwege de huidige situatie in de wereld zijn de bouwwerkzaamheden echter al enige tijd opgeschort, wat betekent dat er een aanzienlijke vertraging zou kunnen ontstaan. Universal Orlando heeft zojuist aangekondigd dat ze hun deuren zullen openen vanaf de 5e verdieping. Juni, terwijl Disney World weer open zal zijn voor het publiek tot 11 juni. De maand juli wacht op het openen van de deuren. De datum waarop Disneyland in Californië zal heropenen is nog niet bekend, hoewel er binnenkort wel een aankondiging wordt verwacht. Dankzij de ThemeParkXR-website kunt u nu hieronder een luchtfotosessie van Super Nintendo World bekijken.

Wie is er klaar om naar Super Nindo te gaan?

De foto is genomen vanuit een vliegtuig. Bron: https://t.co/n6pm38HSg7pic.twitter.com/I4EFLmBvbX.

– Onbeheerd (@Nintendeal) 28. Mei 2020.

De foto van de bijna voltooide Super Nintendo World toont bijna alles wat het nieuwe land te bieden heeft. Vreemd genoeg zijn er enkele vreemde deuren die meer op Donkey Kong lijken dan op Mario. Vlak voor de deur is er een grote lege ruimte. Misschien de uitbreiding van Donkey Kong in de toekomst? pic.twitter.com/2gRGiH1yaH

– Super Nindo Project (@SNLParkProject) 28. Mei 2020.

De Super Nintendo World in @USJ_Official is bijna voltooid, zoals u kunt zien in deze nieuwe Instagram-gebruikerskaart imaiko02.

Meer dan vijftig updates over de bouw van de nieuwe sectie hier: https://t.co/yvjUM65hiX#WeAreMario#SuperNintendoWorld#スーパーニンテンドーワールドpic.twitter.com/z2C1agkxJB

– themeparX™ (@themeparX) 28. Mei 2020.

Hier is een nieuwe luchtfotoshoot van Super Nintendo World met een paar labels ter referentie. De witte markers zijn het tweede niveau (degene die u invoert) en de gele markers zijn het lagere niveau. Allereerst wordt het wegportaal dat naar het uitbreidingsgebied leidt, gesloten. Niet alles is gemarkeerd, maar je krijgt het idee. https://t.co/NCtIHfRTztpic.twitter.com/ntf0nJceQQ.

– Alicia Stella (@AliciaStella) 28. Mei 2020.

De laatste foto’s van de bouwwerkzaamheden aan Super Nintendo World tonen echte vooruitgang op https://t.co/AkerxHUtZJpic.twitter.com/Fyr8f4xyk0.

– GoNintendoTweet (@GoNintendoTweet) 26 mei 2020

Onderwerpen: Nintendo, Super Mario Bros.

Kevin Burwick in Movieweb


Auteur voor Movieweb sinds 2017. Hij speelt graag Katana als hij niet over superhelden en Star Wars schrijft.